Call us

Welkom!


De vzw Open Tuinen van België bundelt elk jaar opnieuw een selectie van bijzondere private tuinen die onze leden een kans geven om zich te laten verwonderen. Onze unieke open tuinen in België zijn meer dan ooit een bron van inspiratie en creativiteit. Zij blijven ons plezier verschaffen en stellen ons in staat een gemeenschappelijke passie te delen.

We bedanken onze vriendelijke tuineigenaren die hun stukje van hun paradijs blijven openstellen voor de leden van onze vereniging en met open armen tuin-collega’s te woord staan met tips en wijsheden. Elk jaar opnieuw verfrissen we het aanbod van Open Tuinen van België. Ook in 2023 zullen verschillende nieuwe tuinen te ontdekken zijn. We zijn verheugd deze nieuwe eigenaars te verwelkomen en danken hen voor hun gastvrijheid.

Een aantal eigenaars heeft hun krachten gebundeld om u gemeenschappelijke data voor bezoeken aan te bieden. Zo kunt u ook verder van huis een natuurweekend inplannen en volop gebruik maken van de dag om meerdere tuinen te bezoeken.

De Tuinenrally is een jaarlijks topevenement dat honderden leden naar onze tuinen lokt! Zoveel mogelijk tuinen in een bepaalde provincie worden gevraagd om op deze dag hun tuin open te stellen voor onze leden. Ook in 2023 belooft de rally weer een groot succes te worden. Deze keer zal het plaatsvinden op 28 mei 2023 in de provincie Limburg. We kijken ernaar uit u daar te verwelkomen.

Wie lid wordt van onze vereniging, wordt verwelkomd met de tweetalige Agenda met alle specifieke informatie van de bijzondere tuinen en private parken. Daarnaast krijgen leden ook toegang tot de online Agenda op onze nieuwe website, met de alle digitale mogelijke zoekacties om de tuinbezoeken optimaal te plannen. Tot slot brengt onze vereniging alle leden maandelijks op de hoogte van relevante evenementen en bijzondere promotionele acties.

Laat dit nieuwe seizoen een bron van puur genot en mooie ontdekkingen zijn!

Bruno de Cartier

STEUN ONS

Herkent u zichzelf in de idealen van onze vereniging en vindt u dat de moeite waard om te ondersteunen, dan kan dat op de volgende manieren:

Als steunend lid: per jaar betaalt u 60 euro om onze doelstellingen te ondersteunen.
Als sponsor: bouw mee aan een solide basis van de vereniging van Open Tuinen van België door een advertentie te plaatsen in de Agenda. Bent u eigenaar van een kwekerij, leverancier van hoogwaardige tuinproducten, tuinaannemer of -ontwerper, maak uw bedrijfsgegevens dan kenbaar aan onze leden. Dankzij een advertentie in onze agenda komen uw gegevens terecht bij ruim 2500 gezinnen en bedrijven. Interesse? Wat krijgt u terug voor de jaarlijkse steun?
• Uw exemplaar van de Agenda Open Tuinen van België met meer dan 140 private en exclusieve tuinen
• Zes keer per jaar de digitale nieuwsbrief
• Uitnodiging voor en deelname aan de jaarlijkse rally
• Uitnodiging voor exclusieve excursies voor ereleden naar bijzondere tuinen en parken
• Uitnodiging voor de jaarlijkse ledenvergadering met een begeleid bezoek aan een opmerkelijke tuin

Organisatie

Stichtster

Barones Jelena DE BELDER (+)

Bestuur

Bruno de CARTIER, Voorzitter
Baudouin Van CAUWENBERGHE, Vice-voorzitter
Antoine de SéJOURNET de RAMEIGNIES, Schatbewaarder
Catherine du ROY de BLICQUY
Pascal HEYSE
Herman VAN DEN BOSSCHE
Palick van HöVELL tot WESTERFLIER

Algemeen secretaris en redacteur

Kirsten Van Campenhout

Het kantoor is te bereiken op maandag – vrijdag telkens van
9u tot 12u bij voorkeur via info@open-tuinen.be of +32 (0)3/344 93 84

Webdesign en drukkerij

Future Graphics

webdesign by futuregraphics.be
edit afsluiten